elana.kz

Бауырсақ - шай, қымыз, шұбат ішкенде дастарқанға салады. Бауырсақты жоғары немесе бірінші сортты бидай ұнынан пісіреді. Оны қамырды ашытып та ашытпай да дайындауға болады. Ашытпай пісірген бауырсақ көпке шыдайды, ал ашытып пісірілген бауырсақ кеуіп қалса...

  kk.wikipedia.org

  xn--j1ahfl.xn--p1ai

13.02.2017 Саушкина Валерия, Абдурахманова Амина, Шевченко Екатерина, Канайкина Алена 680 9. Қазақ халқының десерттік тағамдары. 10 сынып.

  kopilkaurokov.ru

  kopilkaurokov.ru

  zkoipk.kz

13.02.2017 Саушкина Валерия, Абдурахманова Амина, Шевченко Екатерина, Канайкина Алена 544 9. Қазақ халқының десерттік тағамдары. 10 сынып.

  kopilkaurokov.ru

ƏЛ-ФАРАБИ атындағы ҚАЗАҚ ҰЛТТЫҚ УНИВЕРСИТЕТІ ...... туралы академик И.П.Павлов «Табиғаттың өзі даярлаған тағамдар ...... өнімдерін, десерттік жəне емдік сусындарын, емдік сусындарға ашытқы ...... төмендеуінен халқымыздың арасында түрлі аурудың, соның ішінде тыныс алу жолдары мен қан.

  pps.kaznu.kz

Жаңа әліпбиге көшудің ғылыми-ұйымдастырушылық мәселелері» атты семинар-кеңес болып өтті. Portfolio Image. Ұлы даланың ұлы тілі. Portfolio ...

  kazcenter.kz

  ustazdar-alemi.kz

Аса майлы тағамнан кейін шай ішуге ұсынылатын жеңсік ас. Майлы тағамның дәмі қыжыл туғызып, көп кекірткенде осы тәттіні жесеңіз майлы тағамның дәмін сезбейсіз. Тамсанып отырып, шайыңызды рахаттана сораптай беріңіз. Бірақ тосапқа май қосылғандықтан, аса құнарлы.

  surak.baribar.kz

  predmet.kz

  infourok.ru

Page generated - 0.3406820297 (98f3c2635cd498fedb5107ea8a1f180b)