lektsii.org
reactor.inform.kz
Нет рубрики 0%. 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; 22; 23; 24; 25; 26; 27; 28; 29; 30; 31; 32; 33; 34; 35; 36; 37; 38; 39; 40; 41 ...
kazast.kzВ отечественной и зарубежной литературе нет данных о ...... Тамақтану рационына темірге бай тағамдарды мезгілімен енгізу ...... Сурет 1 - Оқу үрдісіне қатысушылардың белсенділігі бойынша оқыту әдістерің жіктелуі.
kaznmu.kzСонымен қатар консервіленген тағамдарды, әр түрлі технологиялық .... құрамдастарының сандық қатынастары жіктелуге жоғары тұрақтылыққа, үйлесімді ашық ...... Өйткені бұндай құбылысты ет-сүйекті шыжықтың құрамындағы.
rmebrk.kzТақырып: «Еттен дайындалатын тағамдардың классификациясы» Сабақтың мақсаты:ет тағамдарының жіктелуі жөнінде білім қалыптастыру. Білімділі..
kopilkaurokov.rumylektsii.ru
21 апр 2015 ... Қазақ дастарқанына ұннан, сүттен, еттен жасалған тағамдар қояды. Дәстүрлі ... май, бір табақ ет, бір сөре құрт, бір саба қымыз және т.б. Бұл ұғымдар мен ...... жақ жіктелуі түрлері грамматикалық деп те аталады.
www.ssmu.kz10 мар 2017 ... 1934, Joyeux et Baer, 1934 Komiya,19386 Yamagutti, 1940 Anderson,1944). ...... Таралу аумағының жіктелу схемасы үшін таралу ...... жағып әр түрлі тағамдарды дайындауы да өзен суына кері әсерін тигізеді.
ksu.edu.kz15 апр 2016 ... Бұлшық ет ұлпаларының түсі ашық қызғылт, терісінің түсі ақшыл ...... емдік – алдын-алу қасиеттері оларды функционалды тағамдар өндірісінде ...... Ол 3 отрядқа ғана жіктеледі: құйрықсыз, құйрықты және аяқсыз ...
ksu.edu.kz25 апр 2012 ... ҚОЙ ЕТІНЕН ЖАСАЛҒАН ҰЛТТЫҚ ЕТ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ ... тағамдардың сапасы жоғары екендігі дәлелденген, қолданған тұздау әдәсі оның ...... жіктелуі жібіту дәрежесіне тәуелділігін.
distance.atu.kzsc0001.egindykol.akmoedu.kz
Ет тағамдары - еттен, ет өнімдерінен көптеген қою тағам түрлері дайындалады. Мұндай тағамдардағы гарнир массасы 100-200 г-ға дейін, ал тұздығы 50-100 г болады. Тұтынушыға таратылған қою тағамның температурасы 65° С-тан төмен болмауы...
kk.wikipedia.orgkaz.nur.kz
kopilkaurokov.ru
bilim-all.kz
Алынатын негізгі ӛнімдер: ет тері, мҥйіз және тағы басқа қосалқы ӛнімдер. ...... биотехнология келесі «тҥстерге » жіктеледі: ...... қонақтарға ҧлттық ҧлттық тағамдарды дайындау әдісін кӛрсету, кешкі кезеңдерде ҧлттық.
repository.enu.kzbilimdiler.kz
Еттен дайындалатын тағамдардың классификациясы ..... классификациясы» Сабақтың мақсаты:ет тағамдарының жіктелуі жөнінде білім қалыптастыру.
kopilkaurokov.ru