БИОЛОГИЧЕСКИЕ НАУКИ

kazatu.kz

жəне сүт өнімдерін – «Родина» сүті, қаймақ, кілегей, айран, сүзбе өндірумен ...... Мал өнімдерінің тағамдық құндылығы оның химиялық құрамына.

Қаймақ өнімінің сипаттамасы

bankreferatov.kz

16 Мау 2016 ... Қаймақтың тағамдық құндылығы - адам организміне қажетті ... Сүт, кілегей, айран, ірімшік, қаймақ, сарымай, сыр — аз ғана адамды ...

Азпп Рк | ВКонтакте

vk.com

Азпп Рк, Астана, Казахстан. Войдите на сайт или зарегистрируйтесь, чтобы связаться с Азппом Рком или найти других Ваших друзей.

Ет, сүт, шарап өнімдері

stud.kz

«Шымкент сүт» ЖШС айран өндіру тізбегінің сапа жүйесін сараптау ... Ет және ет өнімдерінің тағамдық және биологиялық құндылығы жайлы, 4 бет

Қазақ елі

www.qazaq-alemi.kz

Тұрақты және қауіпсіз әлем – бұл азаматтарымыз бен балаларымыз үшін аса қажетті құндылық. Нақ сондықтан Қазақстан болашақ қазіргіден де ...

Оразбаевские чтения-2009. Алматы, 2010

www.docme.ru

Бірге жүрген адамның естеліктерінің құндылығын, бұл пікірлердің қазір тым сирек кездесетінін ескере ... Қымыз, айран, жалпы ақ тағамды тəуір көретін.

айранның тағамдық құндылығы

c3.kz

Саумалдың тағамдық құндылығының... el.kz. Қатық – көбінесе қойдың, ешкі мен сиырдың қаймағы алынбаған сүтінен ұйытқан аса қою айран.

Тағамдық құндылық — Уикипедия, қазақша ашық энциклопедия

kk.wikipedia.org

Тағамдық құндылық - өнімнің барлық пайдалы қасиеттерін, яғни энергетикалық, биологиялық, физиологиялық, органо-лептикалық құндылығын, сіңімділігін, сапалылығын сипаттайтын күрделі қасиет.

Web ИРБИС

irbis.wkau.kz

Поисковый запрос: (<.>K=нанның тағамдық құндылығы<.>)

Тағамдық құндылығы | Казахско-русский словарь

sozdik.kz

Казахско-русский словарь: Тағамдық құндылығы. Тағамдық құндылығы. Основная словарная статья

group-global.org/sites/default/files/publications/Итмұрын сиропы...

group-global.org

Сөз белгісі: рецептура, итмұрын, айран, тағамдық құндылық.

энергетикалық және тағамдық құндылығы

dereksiz.org

20. Рационның энергетикалық және тағамдық құндылығы. 397. 11,3.

Тапсырманы орындауға қойылатын талаптар

flatik.ru

Тақырыбы: Ұлттық сүт қышқылды өнімдер (айран, құрт, ірімшік, қымыз, шұбат).

Web ИРБИС

www.webirbis.ksu.kz

Шукеева, Г. К. Қой етін ұлттық мүшелеу және дайындау туралы ұғым. Ет пен балықтың тағамдық құндылығы [Текст] / Г. К. Шукеева // Мектептегі технология .

Негізгі тағамдық азықтардың тамақтық және биологиялық...

referatikz.ru

Тамақтық құндылығы тағамдық азықтардың пайдалы қасиеттерін аиап айтқанда : энергиялық құндылығын,барлық негізгі тамақтық заттардың мөлшері мен спасын , дәмділік сапасын...

edu.semgu.kz/ebook/rk/3246/ca050d9b-6595-11e5-9d50-f6d299da70...

edu.semgu.kz

7. Айран және қымыз өндіру.

Поиск реализован с помощью Yandex XML и Google Custom Search API